Bli medlem

Ønsker du å bli medlen i laikaklubben, last ned faktura for medlemsskap her. Dette gjelder både for fornying av medlemsskap eller innmelding av nytt medlem. Betal riktig sum, merk betalingen med riktig navn og send deretter mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med navn, e-post, telefonnummer og adresse. Du vil få bekreftelse på at du er innmeldt.  

Som medlem vil du motta vårt medlemsblad og du vil få tilgang til den kunnskapen klubbens tillitsvalgte besitter om laikarasene.
 
Har du en laika som tilfredsstiller klubbens krav til avlshund vil du få den lagt opp her og på elghundforbundets nettsider. 
 
Planlegger du, eller har du et valpekull etter foreldre som tilfredstiller kravet til dokumentasjon, så vil du få denne lagt opp på hjemmesiden helt gratis.
Klubbens rasekontakter vil også tipse valpespekulanter som tar kontakt med oss, og således bistå deg som oppdretter med å finne de beste kjøperne for dine valper.
 
Klubben prøver hvert år å arrangere treff for medlemmene.  Dette foregår i og utenfor jaktsesongen.
 
 
Prisen for medlemskapet er:
 
Hovedmedlem: 400,-
 
Familiemedlem: 100,-
 
Valpekjøper innmeldt av oppdretter: 100,- for det første året dersom han/hun ikke er medlem allerede.
 
 
 
VELKOMMEN SOM MEDLEM HOS OSS!